Tonic G

HomeStoombadTonic G

Tonic GDe “Stoomkolom tx202/g” van Tylö is een bijzonder flexibele oplossing voor wie een stoombad wil, een beetje ruimte vrij heeft en een efficiënte manier zoekt om die twee factoren te combineren.

Tylö ontwikkelde deze stoomkolom speciaal om een vrije ruimte of nis om te toveren in een stoomruimte. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

U kunt een vrije ruimte in uw woning nuttig invullen en u creëert meteen uw eigen wellnesscenter, gewoon bij u thuis.

 

Tonic G: Producten

Een stoombad is namelijk zeer gezond. Het is goed voor de huid, door de diep reinigende werking tot in de poriën. Een stoombad is ook goed voor de luchtwegen en het verbetert de doorbloeding van het lichaam. Dit alles resulteert in een ontspannen en voldaan gevoel.

Aanpasbaar aan elke vrije ruimte

Omdat niet iedereen dezelfde vrije ruimte heeft, kan u deze stoomkolom combineren met passende glassecties en een stoomdeur op maat voor uw woning. Zo krijgt u de stoombadoplossing die past bij de ruimte die u heeft. De bediening van uw “Tonic G Stoomkolom” gebeurt via een superieur controlepaneel dat zich aan de buitenkant van de cabine bevindt.

Onderdelen van de stoomkolom

De stoomkolom zelf heeft een regendouchekop in combinatie met een handdouche. En natuurlijk is er de stoomuitlaat zelf. De gehele douchekolom is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. Deze flexibiliteit vindt u terug in alle Tylö-producten. Naast de goede kwaliteit is ook dit een belangrijke troef van Tylö-stoombaden.

Extra’s zijn mogelijk

Als u nog meer wilt genieten, kunt u aan de douche ook speciaal hiervoor ontwikkelde geuren toevoegen. De stoomgenerator is krachtig: afhankelijk van het materiaal waaruit de muur en de vloer bestaan, kunt u met de “Tonic G stoomkolom” van Tylö ruimtes tot vijf en een halve kubieke meter transformeren tot een weldoend stoombad.