Stoomgenerator

HomeStoombadStoomgenerator

va

De stoomgenerator is het hart van uw douche of stoombad. Het is dan ook essentieel dat u hiervoor een installatie van hoge kwaliteit kiest.

De krachtige stoomgeneratoren van Tylö zijn ontwikkeld zodat ze kunnen weerstaan aan de hoge activiteit in bijvoorbeeld publieke sauna’s en hotels.

Plaatsen waar ze bijna non-stop moeten werken en waar de tijd en kosten voor onderhoud en reparaties zo beperkt mogelijk moeten blijven.

Wat daar werkt, werkt dus zeker ook in uw eigen wellnessruimte thuis. Betrouwbaarheid in de werking kreeg van Tylö topprioriteit. De fabrikant kiest daarom de beste materialen en componenten voor elke Tylö-stoomgenerator.

Stoomgenerator: Producten

Stoomgenerator afstemmen op verwachtingen

Voordat u effectief een stoomgenerator voor uw douche of stoombad gaat aanschaffen, moet u even stilstaan bij wat u hiervan verwacht. Hoe groot zal de stoomcabine zijn? Hoeveel mensen gaan er (tegelijkertijd) gebruik van maken? Als u een beetje handig bent, is het mogelijk zelf een stoomcabine te bouwen. Wij kunnen u hierbij professioneel begeleiden, zowel wat de inrichting en afwerking van de stoomruimte betreft, als wat betreft de keuze van de perfecte Tylö stoomgenerator voor uw specifieke situatie.

De mogelijkheden zijn hier eindeloos wanneer u zou besluiten zelf uw stoomcabine te bouwen. U kiest zelf hoe groot ze is, hoe u ze inricht en welke afwerking deze krijgt. Afhankelijk van al deze factoren, selecteert u een stoomgenerator.

Voor grote en kleine ruimtes

De verschillende stoomgeneratoren van Tylö zijn allemaal ontwikkeld voor een andere situatie. Zo is de “Stoomgenerator VB” van Tylö een compacte generator met een kleinere tank. Daardoor is het water sneller warm. Deze stoomgenerator is zeker krachtig genoeg om er met één of twee personen van te genieten. En u kunt er het controlepaneel van uw keuze aan toevoegen.

Maar ook voor grotere ruimtes, met meer gebruikers, heeft Tylö een aanbod. En wilt u een verloren hoek of bestaande doucheruimte ombouwen tot een stoomdouche, biedt de “Tonic G” van Tylö de perfecte oplossing.