Onderhoudsproducten

HomeStoombadOnderhoudsproducten

tylo-cleaning

Uw stoombad vraagt weinig onderhoud, maar wilt u dat het optimaal blijft werken, is het toch nodig het geregeld schoon te maken.

Tylö ontwikkelde een reeks poetsproducten, aangepast aan het onderhoud van hun stoombaden.

Als u van deze producten gebruik maakt, mag u er zeker van zijn dat uw stoombad grondig gereinigd is, zonder het te beschadigen.

 

 

 

Onderhoudsproducten

De “Cleanse Kit” werd speciaal ontwikkeld om kalkaanslag op glas en tegels te verwijderen. Bij het flesje zit ook een titanium wollen bal. U gebruikt het product met deze bal en veel water. In de toekomst zullen de gereinigde oppervlakten beter beschermd zijn.

De spray “Mould Remover” verwijdert zwarte schimmelplekken snel en effectief. De spray dringt diep door, zodat de bacteriën worden gedood die zo goed gedijen in de vochtige omgeving van een stoombad. Het wordt na de reiniging ook moeilijker voor deze bacteriën om zich opnieuw te manifesteren. U kunt dit product trouwens behalve voor het stoombad ook gebruiken voor onder andere tegels, plastic oppervlakken, douchegordijnen enzovoorts.

Nog zo’n veelzijdig product is “Mega Clean” van Tylö. Die zorgt ervoor dat uw stoombad, maar ook lavabo’s, badkuipen, kranen en tegels er weer als nieuw uitzien. Dat komt door een combinatie van reinigende stoffen en substanties die de oppervlakken beschermen. Omdat “Mega Clean” van Tylö geen schadelijke stoffen bevat, kunt u het gewoon afspoelen met water, en u bent klaar.

Wel speciaal ontwikkeld voor stoombaden is “Steam Clean” van Tylö, een desinfecteringsproduct. Dit onderhoudsproduct van Tylö is te koop in bussen van vijf liter.

Ook onontbeerlijk is een ontkalkingsmiddel, essentieel voor een langere levensduur van de tank. Tylö maakte het gebruik hiervan zo eenvoudig mogelijk. U moet natuurlijk de generator aanzetten en het opgeloste product in de tank gieten. En dan doet dit middel zijn werk. Na een uur maakt de stoomgenerator automatisch de tank leeg en spoelt hem schoon. U hoeft dus niks meer te doen en kunt de stoomgenerator gewoon weer gebruiken. U kunt tijdens het ontkalken zelfs een stoombad nemen, want “Solvent Ontkalkingsmiddel” van Tylö is volledig ongevaarlijk en reukloos.