Accessoires

HomeStoombadAccessoires

Accessoires

Er bestaat een ruim aanbod aan accessoires om het gebruik van uw stoombad nog aangenamer te maken.

Hieronder vindt u een kleine selectie. Bent u op zoek naar iets wat u hier niet vindt, aarzel dan niet ons ernaar te vragen.

 

 

 

 

 

 

Accessoires

Sfeervolle verlichting in het stoombad

Verlichting is een heel belangrijke factor als u een bepaalde sfeer wil creëren. Rustgevend licht zal uw stoombad meteen een pak aangenamer en ontspannender maken. Anderzijds is niet elke vorm van verlichting geschikt om in deze warme en vochtige omgeving veilig te (blijven) functioneren.

Tylö ontwikkelde spots specifiek om in het stoombad te plaatsen. U kunt deze spots inbouwen. Wie een andere sfeer wil creëren kan ook kiezen door de wandverlichting van Tylö, die een warme, zachte gloed verspreid. Lichtstrips creëren nog een ander effect. Alles is mogelijk, u kiest de optie waar u zich het beste bij voelt.

Stoom uitlaat met geuren

Een heel andere manier om sfeer te creëren in het stoombad, is via geuren. Verschillende geuren hebben verschillende invloeden op de mens. De ene geur is ontspannend, de andere net verkwikkend en verfrissend. Via de stoomuitlaat type “Grace” van Tylö kunt u gemakkelijk en goedkoop uw favoriete geurtje toevoegen aan uw stoombad.

Algemene accessoires Tylö

Tylö heeft buiten deze accessoires die specifiek voor het stoombad dienen, ook een reeks accessoires en onderdelen die voor meerdere van hun producten kunnen dienen, en dus ook voor het stoombad. Zo ontwikkelde de firma een speciale, handige manier om de deur te sluiten. Een klein hydraulisch onderdeel zorgt ervoor dat u de deur van uw stoombad gecontroleerd en zachtjes kunt dichtdoen. In alle rust en ontspanning, net als uw stoombad.

Neem ook gerust een kijkje verder op deze site. U zult geïnspireerd raken door alle mogelijkheden en accessoires van Tylö, met als constante factoren: kwaliteit en duurzaamheid, voor sauna, infrarood en stoombad.