Elektrische saunakachel

HomeSaunaElektrische saunakachel

Saunakachel Tylo

De saunakachel is het hart van uw sauna. Het is dan ook belangrijk dat u even stilstaat bij welke kachel voor uw sauna de beste keuze is.

Zoals u kunt zien is het aanbod elektrische saunakachels van Tylö bijzonder uitgebreid. Hierdoor kunnen wij aan elke vraag beantwoorden.

Tylö Saunakachels

Jaren ervaring voor hoge kwaliteit

Tylö heeft vele jaren ervaring in de ontwikkeling van sauna’s en saunakachels. Doorheen de jaren was deze Zweedse saunabouwer pionier bij vele innovaties die ervoor zorgen dat de werking, de veiligheid en het plezier van een saunasessie erop vooruitgegaan zijn.

De elektrische saunakachels van Tylö brengen uw sauna snel op temperatuur, en houden bovendien de temperatuur aan die u wenst. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de saunastenen.

Wie het graag een beetje rustieker heeft, vindt bij Tylö een houtkachel.

Combinatie met stoomsauna

Bijzonder is de combikachel voor de stoomsauna. Dat is een variant op de traditionele sauna, die erg goed verdragen wordt door mensen die een gewone sauna te heet vinden. In de stoomsauna geniet u van een sauna-ervaring bij lagere temperaturen, maar de luchtvochtigheid is hoger.

De saunacabines die Tylö aanbiedt zijn hiervoor aangepast. De combi-saunakachels zijn uitgebreid getest.

Eerste keuze bij professionals

Tylö-saunakachels en sauna’s staan al jarenlang op één bij hotels, sportclubs en zwembaden die wellness aanbieden. Professionals vinden bij Tylö een eenvoudige installatie, makkelijk onderhoud en een laag verbruik.