Saunacabines

HomeSaunaSaunacabines

Evolve

Een saunacabine bij je thuis: het is een investering in comfort én in gezondheid. Stel je voor: je komt na een zware dag op het werk thuis en je kan vrijwel meteen in de sauna, zonder dat je eerst nog ergens naartoe moet rijden. Je zit er bovendien in je eentje of met je partner, zodat je volledig tot rust kan komen. Na een kwartier ben je weer helemaal ontspannen.

Een eigen sauna is meteen ook een plaats om te ontspannen samen met je gezin of met vrienden.

 

Een saunacabine kopen: kant-en-klaar of op maat?

Tylö kan een kant-en-klare saunacabine leveren in alle mogelijke vormen en afmetingen. Je kan dus probleemloos thuis een sauna plaatsen. Er zijn al formaten voor twee personen, die in kleinere ruimtes zoals de badkamer passen. Wil je onbeperkte ruimte, dan zijn er zelfs oplossingen om een cabine in de tuin te plaatsen.

 

Tylö Saunacabines

Voordelen van de sauna

​De sauna heeft heel wat gezondheidsvoordelen. Dit zijn de belangrijkste:

  • ​Het zorgt voor ontspanning van de spieren en soepele gewrichten.
  • Het vermindert je gevoel van stress.
  • Je huid wordt soepeler, doordat de bloedtoevoer naar de huid gestimuleerd wordt.
  • Regelmatig naar de sauna gaan, versterkt je weerstand.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Tylö stelt hoge standaarden bij het ontwikkelen van saunacabines. Zo worden ze allemaal gemaakt van kwalitatief en duurzaam hout. De sauna’s van Tylö zijn zo gefabriceerd dat ze de veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid moeiteloos aankunnen. De naden worden met een hittebestendig product afgedicht. De aansluiting op muren en plafond is zo eenvoudig mogelijk gehouden.

​Tylö werkt bovendien enkel met veiligheidsglas, zodat uw saunacabine een veilige omgeving is.

 

Gebruikscomfort in de saunacabine

Naast kwaliteit staat ook gebruikscomfort centraal. De sauna’s van Tylö bestaan uit stevige constructies met brede banken, die toch een zijdezacht oppervlak hebben. De aangepaste rugleuningen zorgen voor meer comfort in de saunacabine, waardoor vermoeide spieren nog beter kunnen ontspannen. Zelfs de verlichting is aangepast om een rustige sfeer te stimuleren.

 

Finse sauna en stoomsauna in één

Tylö is erin geslaagd een sauna te creëren die dienst kan doen als traditionele sauna én als stoomsauna, in combinatie met een combi-saunakachel. Dit is revolutionair bij saunacabines voor thuis.