Onderhoudsproducten Sauna

HomeSaunaOnderhoudsproducten Sauna

tylo-cleaning

 

Een goed onderhoud van uw sauna is bijzonder belangrijk. Hoe beter u de sauna onderhoudt, hoe langer u er geniet van zult hebben. Bovendien is hygiëne uitermate belangrijk in deze warme, vochtige omgeving.

Tylö Onderhoudsproducten Sauna

 

Onderhoud van het hout

Het is inherent aan het gebruik van de sauna dat u veel zweet. Dat kan er, zelfs met de beste houtkwaliteit, voor zorgen dat het hout op termijn verkleurt en soms ook vreemd ruikt. Bovendien is het hout in uw saunacabine zeer droog, maar daardoor ook heel gevoelig voor vocht. Al deze factoren maken dat het nodig is het hout van uw saunacabine geregeld te behandelen. Uw sauna zal er beter uitzien en zuiver zijn. Let op: ga het hout niet met grof schuurpapier te werk, maar gebruik onze aangepaste producten. Tylö ontwikkelde speciaal hiervoor een bankolie die het hout van de banken in de sauna voedt en beschermt.

Aangepaste producten

Dat is trouwens een advies dat voor de volledige sauna geldt. Een saunacabine is nu eenmaal geen keuken of badkamer en het is beter reinigingsproducten gebruiken die speciaal voor de sauna ontwikkeld zijn. Zo verlengt u de levensduur van de sauna en kunt u langer en zonder zorgen van uw investering genieten.

Hieronder vindt u een overzicht van de door Tylö ontworpen en aanbevolen producten om uw sauna te onderhouden. Kalkaanslag op glas en tegels kunt u met deze producten verwijderen. Een goede behandeling zorgt er ook voor dat deze oppervlakten beter beschermd zijn tegen vuil.

Ook voor de stoomgenerator

Hebt u in uw wellnessruimte een stoomgenerator, zult u in het aanbod van Tylö ook een reinigingsmiddel vinden dat schoonmaakt en ontkalkt tegelijkertijd. Omdat dit speciaal ontworpen is voor sauna’s, is het ongevaarlijk. Bovendien is het reukloos: geen last dus van vreemde geurtjes wanneer u de volgende keer uw sauna gebruikt.

Hebt u iets nodig dat u niet meteen in ons aanbod vindt? Aarzel dan niet ons te contacteren en wij helpen u met plezier verder.