Accessoires

HomeSaunaAccessoires

accessoires

Het is zo met alles: kleine details kunnen een groot verschil maken. Dat is voor sauna’s niet minder waar.

Tylö speelt hierop in met een uitgebreid gamma aan sauna accessoires. Deze geven uw saunacabine meteen een eigen karakter.

Zo kunt u de stijl van uw sauna aanpassen aan de stijl van uw woning, of inkleden volgens uw persoonlijke voorkeur.

Tylö Sauna Accessoires

Toebehoren van rustiek tot modern

U hebt een uitgebreide keuze aan accessoires in zowel de klassieke, rustieke stijl tot hypermodern. Er bestaat een versie volledig in aluminium. En waar er toch voor hout is gekozen bij de uitvoering en afwerking, maakte Tylö gebruik van hout dat perfect past bij de saunacabines van het merk. Op die manier hebt u alle benodigdheden en accessoires volledig in de stijl van uw sauna.

Accessoires in alle stijlen

Welke accessoires kunt u zoal aan uw sauna toevoegen? Het aanbod is erg ruim. Zo zijn een thermometer en hygrometer erg handig. In uw sauna wilt u de temperatuur en luchtvochtigheid natuurlijk in de gaten kunnen houden. De thermometer en hygrometer van Tylö passen perfect in het interieur van de sauna, want zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ook een combinatie van een thermometer en hygrometer in één accessoire is mogelijk.

Tylö maakte onopvallende maar stijlvolle handdoekhouders, die qua materiaal en ontwerp naadloos aansluiten bij de sauna’s. En natuurlijk mag de zandloper niet ontbreken, wederom verkrijgbaar in de verschillende kleuren en stijlen van de Tylö saunacabines. Zelfs de set borstels van Tylö past bij het hout dat de fabrikant gebruikt voor zijn saunacabines.

Stenen en opgieten

Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor saunastenen. In combinatie met een emmer en lepel die bij uw sauna passen, kunt u daarmee uw eigen opgietmoment creëren. En aan het directe comfort van de saunagebruiker werd gedacht met berkenhouten hoofdsteunen.

Bent u opzoek naar een accessoire dat u niet meteen op onze pagina vindt? Neem dan contact met ons op en wij zullen zien hoe wij u verder kunnen helpen.