Sauna

HomeSauna

Saunametstenenmuur

Het merk Tylö is een topnaam in de saunawereld: het staat voor onberispelijke Zweedse kwaliteit. Het gamma bestaat uit complete saunacabines voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Ook gepersonaliseerde professionele oplossingen zijn mogelijk.

Een Tylö-sauna is een investering in welzijn: de saunabeleving is groter in een degelijke cabine met een mooi ontwerp.

Naast saunacabines vindt u bij Tylö ook alle benodigdheden, zoals saunakachels, bedieningspanelen en accessoires.

 

Sauna Producten van Tylö

Complete sauna voor thuisgebruik

Bent u op zoek naar een sauna voor bij u thuis? Dan is een complete sauna de eenvoudigste én snelste manier om er een te installeren. De voordelen van een sauna van Tylö:

  • De cabine wordt compleet voor u samengesteld en geïnstalleerd
  • U kan ze personaliseren met extra’s zoals LED-verlichting, rugsteunen,…
  • Onberispelijke Scandinavische kwaliteit
  • Exclusieve, stijlvolle designs

 

Professionele sauna

Ook voor professionele sauna’s in hotels, wellness-, schoonheids- en fitnesscentra is Tylö de ideale partner. Zowel voor complexe projecten als voor kleinere projecten die binnen de standaardreeks vallen, bent u gegarandeerd van Scandinavische Tylö-kwaliteit:

  • Alle saunaproducten worden bij Tylö zelf uitgebreid getest
  • Tylö-sauna’s en -producten kunnen indien gewenst aangepast worden naar design, kleur en materiaal
  • Alle producten en accessoires zijn betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk

 

Jarenlange kennis en vakmanschap

Een duurzame sauna ontwikkelen is een kwestie van ervaring en vakmanschap. Kwaliteit en materiaal gaan voorop. Een saunacabine moet immers bestand zijn tegen verschillende situaties: van een droge hitte tot 100 graden, tot een situatie met stoom en een luchtvochtigheid van 65 procent.

Naast de technische specificaties staat Tylö ook heel sterk wat gebruikscomfort betreft. Tylö weet wat de saunagebruiker verwacht met betrekking tot afwerking, functionaliteit en gebruiksgemak. Die wetenschap is verwerkt in elke saunacabine die bij Tylö geproduceerd wordt.

 

Van standaard tot gepersonaliseerd

Het aanbod van Tylö is zeer uitgebreid. De standaardsauna’s voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van design en functionaliteit. Dat maakt ze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Heeft de ruimte waar uw sauna moet geplaatst worden geen standaardvorm of –afmetingen? Dan denken wij voor u een oplossing op maat uit, die perfect past in de voorziene ruimte.

Naast saunacabines vindt u bij Tylö tevens saunakachels, bedieningspanelen, accessoires en onderhoudsproducten voor uw sauna.