Nieuwe telgen in het Tylö-gamma: saunakachels Curve en Air

HomeNieuwsNieuwe telgen in het Tylö-gamma: saunakachels Curve en Air

Tylo Curve en Air

Met trots kondigt Tylö de geboorte van twee nieuwe telgen aan: de saunakachels Curve en Air. De eerste richt zich op het goedkopere marktsegment en past in kleine tot middelgrote sauna’s, de tweede is eerder geschikt voor grote sauna’s. We stellen ze allebei aan u voor:

Curve: Tylö-kwaliteit in een goedkoper jasje

Curve saunakachelHet Curve-model is speciaal ontwikkeld voor sauna’s die in een goedkoper marktsegment zitten. Het verwarmingselement is iets anders opgebouwd dan bij de duurdere kachelmodellen. Daardoor wordt de prijs gedrukt, maar kan de erkende kwaliteit van Tylö behouden blijven.

Deze kachel bestaat in twee versies. De versie met 6,6 kW is geschikt voor sauna’s met een grootte van 4 tot 8 kubieke meter. Die met 8 kW vermogen kan perfect een ruimte tussen 6 en 12 kubieke meter verwarmen. Bekijk hier meer specificaties van de Curve-saunakachel.

Air: eeuwenoude tradities verpakt in modern design

Tylo Air saunakachelVoor de Air-kachel haalden de Tylö-ontwerpers hun inspiratie bij eeuwenoude saunatradities. De saunakachel valt op door het gigantische stenencompartiment. Bij deze kachel wordt een Pure-bedieningspaneel geleverd, waarmee je gemakkelijk de temperatuur, tijd en verlichting kan instellen.

Het output-vermogen van de Air-kachel is  10,5 kW. Daarmee kan een sauna tussen 10 en 18 kubieke meter verwarmd worden. Bekijk hier de specificaties van de Air-kachel.

Wil je meer info? Neem dan contact op met Tylö België of kom de saunakachel-modellen bekijken in de showroom in Kontich.