Tylö Prime+

HomeInfraroodcabineTylö Prime+

Tylo Prime 1515:CWilt u een infraroodsauna kopen, moet u zeker een kijkje komen nemen naar de zes verschillende modellen van de Tylö Prime+ reeks. Via de ingebouwde infrarood panelen zit u in de “Tylö Prime+” op de eerste rij voor deugddoende lange golf stralen.

De infrarood warmte geef u een aangenaam gevoel van ontspanning. U voelt zich even goed als op een zonnige dag, want deze infrarode straling is dezelfde als de warmte die de zon uitstraalt. De Tylö Prime infraroodcabine is dus letterlijk het zonnetje in uw huis.

 

Tylo Prime+

CarbonFlex warmtepanelen

De infrarode warmte zelf wordt gegenereerd door CarbonFlex warmtepanelen. Deze panelen hebben een zeer grote oppervlakte. Daardoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over uw lichaam en dat van eventuele andere mensen in de cabine. De CarbonFlex technologie is het resultaat van jaren onderzoek en bevat technieken waarvan is bewezen dat ze zowel efficiënt als veilig zijn.

Infraroodcabine volledig afgewerkt

De “Tylö Prime+” infraroodcabine ziet er eenvoudig en verzorgd uit, in clean Scandinavisch design. Ze wordt vervaardigd uit Canadees sparrenhout, ook Hemlock genaamd. Deze cabine is eenvoudig te installeren, u hebt er geen bijzonder doe-het-zelf-materiaal voor nodig. Aan de buitenkant wordt de cabine afgewerkt met een verflaag. Ze komt volledig afgewerkt met muur- en plafondsecties, ingebouwde panelen voor de infrarood technologie en een deur in veiligheidsglas.

Kwalitatieve details

Maar er is meer. In de cabine is er een digitaal controlepaneel. De stereo-installatie kan zowel AM, FM als AUX/SD en MP3 aan en wordt gecombineerd met hittebestendige boxen in het plafond. De CarbonFlex panelen zitten zowel in de muur, bank als in de vloerdelen en voor een sfeervolle verlichting wordt gebruik gemaakt van spotjes. In deze infraroodcabines is lichttherapie in verschillende kleuren standaard voorzien en voor wie van lectuur houdt is er zelfs een geïntegreerd dagbladrek voorhanden. Alles om u te helpen ontspannen.

Verschillende modellen

Deze infraroodcabines bestaan in zeven verschillende modellen, die ook een verschillende grootte hebben: van één tot vier personen. Er bestaan zowel modellen met voor- als met zijingang. Allen maken ze wel gebruik van hetzelfde eenvoudige montagesysteem. Dan is het enkel nog aan u om de infraroodcabine te kiezen die het beste past in uw woning en aansluit bij uw verwachtingen.

Downloads