Onderhoudsproducten

HomeInfraroodcabineOnderhoudsproducten

tylo-cleaning

Het onderhoud van een infraroodsauna is beperkt en erg vergelijkbaar met dat van een gewone sauna. Ook bij de infraroodsauna geldt: als u gebruik maakt van aangepaste producten, zal dat de levensduur van de infraroodcabine zeker verlengen.

Met een kleine inspanning hebt u dus meer en langer plezier van uw investering. Het is onvermijdelijk dat u in een sauna zweet. Om de ruimte toch hygiënisch en netjes te houden, is geregeld schoonmaken noodzakelijk.

 

 

Onderhoudsproducten

Aangepaste producten

Tylö ontwikkelde zelf een hele reeks producten die efficiënt en zacht zijn voor de infraroodsauna. Zo kunt u banken en rugleuningen inoliën met de speciale bankolie van Tylö. Deze olie is geurloos en impregneert het hout. Als gevolg van deze behandeling wordt de oppervlakte waterafstotend. Daardoor wordt het in de toekomst eenvoudiger de banken proper te maken en houden, en is het onderhoud van uw infraroodsauna geen groot werk.

Onthoud wel dat het heel belangrijk is dat u de muren en het plafond aan de binnenkant van de cabine niet mag behandelen. Door de banken en de vloer geregeld eens te schrobben met een mild schoonmaakmiddel zal de cabine fris blijven ruiken. U zult nog meer van uw sessie in de infrarood sauna genieten, als de ruimte schoon en fris is.

Speciaal tegen schimmel

“Mould Remover” van Tylö is een handige spuitbus. Mocht er toch ergens zwarte schimmel opduiken in de cabine, kunt u die hiermee gemakkelijk verwijderen. De behandeling zorgt er ook voor dat schimmel minder gemakkelijk weer de kop zal opsteken. U kunt deze spray gebruiken voor tegels, in hoeken, maar ook voor bijvoorbeeld douchegordijnen. “Mould Remover” van Tylö is dus veel breder toepasbaar dan enkel in de sauna.

Goed voor alle oppervlakken

Dat geldt ook voor “Mega Clean” van Tylö. Met dit product worden lavabo’s, baden, kranen, tegels, plastic oppervlakken en ga zo maar door schitterend schoon. “Mega Clean” is een unieke combinatie van reinigingsmiddelen en substanties die de schoon te maken oppervlakten beschermen. Hierdoor kunt u vuiligheid gemakkelijker verwijderen dan met de meer courante schoonmaakmiddelen. Omdat er geen schadelijke stoffen in zitten, kunt u “Mega Clean” van Tylö zorgeloos gebruiken op alle oppervlakken die u met water mag schoonmaken.