Infraroodstraler

HomeInfraroodcabineInfraroodstraler

infrared-electric

Infraroodstralers zijn natuurlijk bekend als onderdeel van een infraroodsauna. Maar u kunt ze ook apart gebruiken om het opwarmen van een traditionele saunakamer te versnellen. Deze toepassing wordt meer en meer geapprecieerd, omdat ze heel aangenaam is, maar ook bijzonder handig, vooral voor mensen met weinig tijd.

De straling van deze infraroodstraler begint meteen te werken. Hierdoor kunt u zo snel u dat wenst al ontspannen op de banken van de sauna. U moet dus niet wachten tot het verwarmingsapparaat van de sauna de lucht heeft kunnen opwarmen.

 

 

Infraroodstraler: Producten

Zoveel als u wenst

U kunt zoveel van dit soort panelen als u wenst installeren in uw sauna. Tylö-infraroodstralers zijn van topkwaliteit. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken, met een aan/uit-knop voor elke individuele straler. De stralers hebben ook allemaal een ingebouwde thermostaat. Als de temperatuur te hoogt wordt, slaat de straler onmiddellijk af. Dat is veilig en zo kunt u gerust zijn. Het ontwerp van de stralers is bijzonder stijlvol, zoals dat bij alle Tylö-producten het geval is. Het houten randje past bij de kleur van de muren van uw saunacabine.

Geneeskrachtige infraroodstraler

Deze stralers zijn werkelijk de hoogste kwaliteit die u kunt vinden. Ze zijn veilig en duurzaam. De IR-B en IR-C stralen worden ook in therapieën in de geneeskunde en in de schoonheidsverzorging gebruikt. Met een infrarood straler van Tylö schaft u zich dus een product van professionele kwaliteit aan. Met het “TS Infra” controlepaneel kunt u de temperatuur gemakkelijk regelen.

Verschillende soorten golven en afmetingen

De infraroodstralers van Tylö zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en met verschillende soorten stralen. Zo is er de IR-A korte golf infraroodstraler en de IR-B/C middellange en lange golf infraroodstraler. De panelen werden zo ontworpen dat ze passen tussen de banken en aan de muren van alle “Grand Luxe” en “Classic” saunacabines: van de kleinste tot de grootste maat. Ook alle types losse infraroodstralers voor infraroodcabines zijn beschikbaar. Vraag ons gerust naar meer informatie.